medical-iran.com

کاشت مو

کاشت مو

کاشت مو

کاشت مو

کاشت مو امروزه یکی از روش های پرطرفداری است که افراد برای رهایی از کم پشتی مو یا طاسی سر به آن روی میاورند .

ریزش مو میتواند دلایل مختلفی مانند تغذیه نامناسب , استرس , عادت های اشتباه مراقبت از مو و از همه مهم تر ژنتیک داشته باشد که افراد را به سمت کاشت مو سوق میدهد.

حال اگر شما تصمیم به کاشت مو گرفته‌اید و به دنبال اطلاعات در مورد آن هستید با ما در این مقاله همراه باشید.

در عمل کاشت مو , پزشک پس از استفاده از مواد بی حسی , فولیکول های مو را از قسمت های پرتراکم به قسمت های کم تراکم سر منتقل کرده و در هر روز 1500 الی 3000 گرافت مو را به هم پیوند میزند.

در حین عمل به دلیل استفاده از مواد بی حسی , بیمار هیچ دردی را احساس نمیکند اما عمل کاشت مو نیز مانند سایر عمل ها به مراقبت های خاص خود , قبل و بعد از انجام عمل نیاز دارد.

انواع روش های کاشت مو

عمل کاشت مو با توجه به شرایط شخصی فرد و صلاح دید پزشک با روش های مختلفی انجام میشود.

  1. کاشت مو به روش FUT یا FUSS

در این روش که یکی از قدیمی ترین روش های کاشت مو به حساب میاید , بیمار را بیهوش کرده و با استفاده از جراحی فلپی قسمتی از پوست سر را که دارای بانک موی مناسبی است جدا میکنند و توسط چاقوی جراحی به قطعات کوچک تر تقسیم کرده و محل بریده شده را بخیه میزنند.

سپس با ایجاد سوراخ های کوچک در پوست سر , گرافت ها را از قسمت بریده شده به سر پیوند میزنند.

این روش به علت ایجاد بریدگی و بیهوشی حین عمل , میتواند عوارضی چون درد در ناحیه سر بعد از عمل , باقی ماندن جای بخیه و .. با خود بهمراه داشته باشد.

عوارض عمل کاشت مو به روش FUT:

خون ریزی , فولیکولیت , عفونت , انقباض یا نکروز زخم , بی حسی , درد مداوم , درد بعد از عمل , اکستروژن بخیه , اسکار کلوئید و هیپرتروفیک , افلوویوم مو اهدا کننده , سکسکه , فیستول شریانی وریدی

در این روش پس از ایجاد بی حسی موضعی و تراشیدن موی سر , جراح فولیکول‌ها را به صورت جداگانه از پوست سر توسط پانچ دستی خارج می‌کند و با ایجاد سوراخ هایی در ناحیه ی گیرنده , فولیکول ها را به آن قسمت پیوند میزند.

این روش ممکن است باعث ایجاد اسکار های جزیی شود اما معمولا عوارض کمی داشته و نیازی به بخیه ندارد.

این روش نسبت به روش FUSS زمان بیشتری می‌برد و به مهارت بیشتری نیاز دارد . با این حال ، اگر جراح تجربه زیادی در این تکنیک داشته باشد ، FUE می‌تواند نتایج فوق العاده‌ای ارائه دهد .

عوارض عمل کاشت مو به روش: FUE

خارش , تهی شدن محل اهدا / ظاهر پروانه خورده , هیپوپیگمانتاسیون / جای زخم با نقطه , افلوویوم حاد , پیوندهای مدفون , نرخ تراکنش بالاتر , اسکار کلوئید/هیپرتروفیک , کیست اپیتلیال , نکروز , برداشت بیش از حد , بی حسی و درد مداوم , برداشت پیوند در خارج از منطقه امن

این روش امروزه از رایج ترین و کاملترین روش‌های کاشت مو به حساب می‌آید که کمترین عوارض را داشته و با استفاده از آن میتوان 14000 تار موی طبیعی را با دستگاه و به صورت اتوماتیک بر روی سر کاشت .

در این روش بر خلاف روش‌های دیگر که به صورت دستی انجام می‌شوند ، از دستگاه‎‌های پیشرفته استفاده شده و بدون هیچ گونه درد ، خونریزی و دوران نقاهت می‌باشد .

تنها فرقی که این روش با روش‌های دیگر کاشت مو دارد , این است که در این روش از موهای نقاط مختلف بدن برای کاشت موی سر استفاده می‌شود که عوارض زیادی با خود همراه داشته و چندان مورد استقبال افراد قرار نگرفته است .

اقدامات لازم قبل از عمل کاشت مو

آزمایشات معمول خون مانند CBC ، HCV ، زمان خونریزی ، زمان لخته شدن ، PT ، APTT ، قند خون تصادفی ، HBs AG ، HIV ELISA و ECG(EKG)

اقدامات لازم بعد از عمل کاشت مو

MEDICAL-IRAN.COM

خروج از نسخه موبایل